Regnbågsbron

Nalle

Con-cordelia´s Nalle 2004-05-15---2012-06-11

Lilla gubben!
Det tog tid innan jag kunde lägga in detta.Det är ett stort hål du gjorde här,och en enorm saknad vi känner.Jag har inte kommit över det,tårarna bränner när jag tänker för mycket. Och lilla Louise är nog den som hade det svårast i början,att acceptera att du inte längre fanns vid hennes sida,ni har ju alltid varit tillsammans.Precis som du och jag,älskling!Min förstfödde!
Och oj,vad vi delat mycket,både glädje och sorg och du har alltid funnits där vid min sida.Alltid glad och skuttig,viftande på din svans!
Du har skänkt mig så otroligt mycket,och jag kommer fortfarande ihåg den dag du kom till världen.Din mamma Thelma tog så väl hand om dig och du,i din tur,lärde dig att hjälpa husse med alla valpar som föddes här.Kommer allt ihåg när jag hittade dig i valplådan första gången.Där låg du så stolt,med massor av valpisar klängande på dig medans du tvättade och putsade dom!
Det är svårt att vara utan dig,älskade Nalle.Det känns och kommer nog att kännas länge än.Vet att du har det underbart där uppe nu,tillsammans med mamma Thelma och Timmy.Du tittar nog ner på oss och ser alla tokigheter vi gör,visst?
Älskar dig,gubben,så ofantligt mycket!
Kramar från husse och flocken.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.04 | 01:39

vi njuter av att ha en av dina fina valpar 2 åriga cordelia lucky lady ett popsnöre storb personlighet helt underbar, du är en förebild med dina hundar-- fam ha

...
13.01 | 09:41

min mail är becca_94_811@hotmail.com!

...
12.01 | 19:51

Hej Rebecca! Antingen ringer du upp mig el.skickar din mailadress el.tele.nr,så lovar jag att svara.
Vänliga hälsningar
Mikael

...
12.01 | 14:17

Hej!

Jag undrar när ni planerar nästa kull? Försökte leta runt på er sida men jag hittade inte någon information om det.

Tacksam för svar!

...
Du gillar den här sidan