Regnbågsbron

Nalle

Con-cordelia´s Nalle 2004-05-15---2012-06-11

Lilla gubben!
Det tog tid innan jag kunde lägga in detta.Det är ett stort hål du gjorde här,och en enorm saknad vi känner.Jag har inte kommit över det,tårarna bränner när jag tänker för mycket. Och lilla Louise är nog den som hade det svårast i början,att acceptera att du inte längre fanns vid hennes sida,ni har ju alltid varit tillsammans.Precis som du och jag,älskling!Min förstfödde!
Och oj,vad vi delat mycket,både glädje och sorg och du har alltid funnits där vid min sida.Alltid glad och skuttig,viftande på din svans!
Du har skänkt mig så otroligt mycket,och jag kommer fortfarande ihåg den dag du kom till världen.Din mamma Thelma tog så väl hand om dig och du,i din tur,lärde dig att hjälpa husse med alla valpar som föddes här.Kommer allt ihåg när jag hittade dig i valplådan första gången.Där låg du så stolt,med massor av valpisar klängande på dig medans du tvättade och putsade dom!
Det är svårt att vara utan dig,älskade Nalle.Det känns och kommer nog att kännas länge än.Vet att du har det underbart där uppe nu,tillsammans med mamma Thelma och Timmy.Du tittar nog ner på oss och ser alla tokigheter vi gör,visst?
Älskar dig,gubben,så ofantligt mycket!
Kramar från husse och flocken.

Senaste kommentarer

31.08 | 09:40

Hej Anna!
Jag sökte dig har inget telefonnr. Jag vill ha tag i dej för att få lite mer info ang. Alaska. Du kan ringa på nr 070-2794044. Mvh Robert Johansson

03.07 | 13:30

Hejsan! Är intresserad av en valp, har ni några nu och är dom renrasiga eller blandras?

08.04 | 23:39

vi njuter av att ha en av dina fina valpar 2 åriga cordelia lucky lady ett popsnöre storb personlighet helt underbar, du är en förebild med dina hundar-- fam ha

13.01 | 08:41

min mail är becca_94_811@hotmail.com!