Regnbågsbron

Älskade Thelma!

Thelma
Fastmor´s Thelma 1998-09-16---2009-08-14

Jag älskar dig,Thelma,vill ha dig hos mig,allt känns så tomt! Vet att du älskade mig också,vi hade så mycket och speciellt tillsammans,du och jag. Du pratade med mig på ditt alldeles särskilda sätt,ruskade på huvudet när jag inte fattade,pekade med tassen och visade. Oftast förstog jag men ibland fick du visa tydligare. Och då blev du så glad och lycklig när det gick in i husses trånga hjärna,vad du ville!
Kommer du ihåg alla mysstunder vi haft i soffan och sängen,alla ord jag viskat i ditt öra och alla ord du viskat till mig,dina uppskattande "nabbningar" med framtänderna? Kommer du ihåg hur du älskade våra långa promenader och hur skönt det var att bada och simma i våran sjö? Vinter som sommar,bada skulle du! Klart du kommer ihåg,Thelma,vare sig jag el.din flock kommer nå´nsin att glömma. Du gav mig dom underbaraste åren man kan få,älskling! Och jag känner mig väldigt,väldigt tom utan dig! Men vi ses igen,jag vet att du sitter däruppe och väntar på oss. Vet att du ler när du ser oss härnere,vet att du är lycklig!
Älskar dig kollosalt,gumman,glömmer dig aldrig!
Tiotusen kramar! Din husse.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.04 | 01:39

vi njuter av att ha en av dina fina valpar 2 åriga cordelia lucky lady ett popsnöre storb personlighet helt underbar, du är en förebild med dina hundar-- fam ha

...
13.01 | 09:41

min mail är becca_94_811@hotmail.com!

...
12.01 | 19:51

Hej Rebecca! Antingen ringer du upp mig el.skickar din mailadress el.tele.nr,så lovar jag att svara.
Vänliga hälsningar
Mikael

...
12.01 | 14:17

Hej!

Jag undrar när ni planerar nästa kull? Försökte leta runt på er sida men jag hittade inte någon information om det.

Tacksam för svar!

...
Du gillar den här sidan