Fotoalbum

Ja,jag vet,jag är en sötis!

Husse säger att jag är söt som synden.

Siri är min bästis!

Hej,nu är jag...

...21 månader! Tänk vad tiden går,va!

Tanija och Lukas,Billingeutställning-19.

Con-cordelia´s Shining doll SE45580/2016  
Född 2016-08-16

Tjenixen på er!
Äntligen har min lilla husse börjat med min sida,som jag tjatat! Man hinner ju bli gammal innan han kommer till skott.
Nåväl,det blir nog bra. Jag heter Tanija och är den lilla skitunge som bor kvar hemma efter mamma Nora och pappa Truls små förlustelser som resulterade i mig och alla mina syskon.Men jag trivs som fisken och det gör mina syskon också hos sina familjer!
Alla vovvar i min flock är så snälla och tar hand om mig. T.o.m mamma och pappa busar jättemycket med mig,annars är det Siri som "lektantar" mig mest,hon är rolig! Morfar Arro kan vara lite smågrinig emellanåt men oftast är han snäll och mysig. Jag brukar fjäska mig fram till honom och då brukar hans hjärta smälta. Tro jag det,ingen kan väl motstå en sötis som jag!
Har redan hunnit med en hel del här,nästan hela trädgården är utforskad och jag ränner glatt efter husse och dom andra på långa skogspromenader. Och i skogen har jag nog mycket kvar att utforska,den är så stor. Än så länge försöker jag hålla mig hyfsat nära husse,men det är svårt,det kliar ju av spring i benen,att rusa efter dom andra. En vacker dag kan jag nog inte hålla mig.
Och på kvällarna,när det är läggdags,är husses säng så skön! Har fått en mjukisälg att busa och somna med,det är skönt,även om både husse och dom andra finns där. Och älgen har jag bara på natten,på da´n finns så mycket annat att göra.
Får se när vi syns,husse skall ha ut mig i ringarna,säger han,och där kommer jag tydligen att få träffa så mycket folk och fä,att det är rent äckligt,säger han. Men roligt och det hoppas jag på. Tycker om att ha roligt!
Nu skall jag försöka få fart på husse så han tar lite kort på mig och lägger in här,det är jag väl värd,va?
Må gott så syns vi!

Tanija 

BPH:Ok, HD:A ed:0, Ögon: ua, LPN 1+2+3:NN,Lemp:NN 


 


 


 


 


  
 


 

 

 


 

Marika 01.05.2018 12:01

Hej! Lyckligtvis är de goda hälsoresultaten av uppfödarna . Hälsningar till er alla Marika och andra

Marika Rasehorn Rask 10.12.2016 06:21

Du är så <3

| Svar

Senaste kommentarer

31.08 | 09:40

Hej Anna!
Jag sökte dig har inget telefonnr. Jag vill ha tag i dej för att få lite mer info ang. Alaska. Du kan ringa på nr 070-2794044. Mvh Robert Johansson

03.07 | 13:30

Hejsan! Är intresserad av en valp, har ni några nu och är dom renrasiga eller blandras?

08.04 | 23:39

vi njuter av att ha en av dina fina valpar 2 åriga cordelia lucky lady ett popsnöre storb personlighet helt underbar, du är en förebild med dina hundar-- fam ha

13.01 | 08:41

min mail är becca_94_811@hotmail.com!